Schmiere - Wobbler Hip Shaking Hank

Schmiere - Wobbler Hip Shaking Hank Na de kerst is Hank bij de band, hij is nu nog onderweg op tournee.

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1-5 dagen

€ 24,95 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

As frontman of the feathered band "The Greaseheads" Hank causes a buzz at every single gig! His lascivious hip swing will make the barometer rise and the hearts of the female audience melt within seconds. While all the ladies have to fight against fainting in flocks, the gentlemen are regreasing - because Hank's three octave sound literally smoothes out every great quiff! That probably answers the question who was there earlier: Elvis or the egg?!

Hand-painted Schmiere Wobbler with rock'n'roll in the hips.

This wobbler is approx. 19 cm high and made of resistant poly resin. Every single figure is hand-painted and convinces by a fascinating richness of detail. The oversized raven head wobbles when the ground on which it is standing moves or when it is carefully knocked against. The Wobbler Hank provides good mood in any case by his cool moves - now only the suitable Rock'n'Roll disc is missing and the moment is perfect.

The Schmiere Wobbler "Hip Shaking Hank" at a glance:

  • Material: synthetic
  • Composition: poly-resin
  • Color: multicolored
  • Pattern: other
  • Size: approx. 19 cm
  • Weight: approx. 0,3 kg
  • Hand-painted
  • With oversized wobble head
  • Attention: Not qualified for under 3-year-olds. Contents swallowable consumables.
Schmiere by Rumble59 offers a large selection of pomades and on top a whole Wobbler-Gang to collect and love. Hip Shaking Hank will both fascinate and impress you in form of the detailed wobbler.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Geschiedenis Miss Retro

Miss Retro Clothing: fijne, nieuwe winkel in Leeuwarden

 

Ik ben dol op de serie Mad Man. Niet alleen omdat de serie zo goed is, maar ook omdat de vrouwelijke hoofdrolspeelsters – lees Christina Hendricks – de prachtigste jurken dragen. Dat soort heerlijke jurken worden vanaf zaterdag 17 november in de gloednieuwe winkel Miss Retro Clothing in Leeuwarden verkocht En daar zijn we toch een partij blij mee.


Weinig ‘aparte’ winkels
Niet om meteen te zeuren, maar zoveel leuke, aparte winkels zijn er nu ook weer niet in het hoge noorden. En ja, dan is een winkel als Miss Retro Clothing een verademing. Overigens is dat ook precies de reden waarom eigenaresse Angelique besloot om deze winkel te openen. ‘Ik begin met Miss Retro omdat ik zelf al jaren kleding draag van bepaalde merken, zoals Bettie Page en Collectif. Jammer genoeg is deze kleding in het noorden van Nederland amper te krijgen. Natuurlijk kan alles tegenwoordig via internet besteld worden, maar zelf vind ik het toch altijd erg prettig om te passen en dat kon dus nergens,’ vertelt ze.

 

Van Bettie Page tot Elfkes Originals
En dus besloot ze haar eigen winkel te openen met verschillende merken die ze zelf ook graag draagt. ‘Ik heb om te beginnen de volgende merken: Bettie Page Clothing, SugarShock, Collectif en Hell Bunny. En natuurlijk de kleding van Elfkes Originals. Het merk Bettie Page is het duurste merk dat erbij zit. Onder het motto ‘Het kost wat maar dan hest oek wat’. Zelf heb ik meerdere jurken van dit merk en die zijn en blijven gewoon goed, ook na meerdere keren wassen. Ik verkoop ook tasjes van Bettie Page,’ licht ze toe.

Over de andere merken is ze al even enthousiast. ‘SugarShock haal ik uit Duitsland. Voor zover ik weet, ben ik nu de enige die dit verkoopt in Nederland. Ze hebben onder meer leuke truitjes voor leuke prijsjes. Tasjes en sieraden van dit merk krijg ik binnenkort ook nog binnen. Collectif komt uit Engeland, net zoals Hell Bunny. Deze merken hebben uitgesproken ‘rock n roll-kleding’, maar hebben bijvoorbeeld ook leuke basisjurkjes in de collectie. De schoenen van Lola Ramona komen uit Denemarken. Dit zijn echt te gekke schoenen qua vormgeving en ze lopen ook nog eens lekker.’

Ook bedoeld voor ‘gewone’ vrouwen
De kleding en de schoenen is dan ook niet alleen bedoeld voor rockabilly-dames, zo benadrukt Angelique.’Het is ook voor ‘gewone’ vrouwen die iets zoeken dat anders dan anders is. Misschien voor de feestdagen, een feestje of gewoon omdat ze het leuk vinden. En in tegenstelling tot wat sommige mensen denken, verkoop ik niet alleen stippeltjesjurken (al heb ik ze natuurlijk wel), maar kun je sommige jurken prima bijvoorbeeld naar kantoor aan.’ Hoe Mad Men is dát? Christina Hendricks zou ‘t wel weten. En wij ook.

© 2012, Daniëlle. All rights reserved.

2020 Miss Retro komt terug in  Leeuwarden!


Vanaf Mei 2020 kan je Miss Retro vinden op de Tuinen in Leeuwarden, tezamen met Designed for Maria Vintage, Pracht en Pronk en Rockabilly Shop

Contact

* = prijzen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.